Как един вибратор може да промени живота ви

вибратори

Вибраторът не е просто вещ, бижу или сувенир, който да събира прах на рафта. Вибраторът е вашият бунт, стремеж и право да бъдете сексуално свободни. Вибраторът може да ви даде това, което нито един партньор не може. Не ви се вярва?

Как един вибратор може да промени живота ви? Звучи гръмко, но всяка жена ще го потвърди, а почти всеки мъж ще се съгласи без коментар. Истината е, че тази малка джаджа е нашият пръв приятел във всяка една стресова ситуация, във всеки един преломен период, във всяко едно любовно или професионално разочарование.

Как едни вибратори могат да ни помогнат  да се справим по-лесно с депресията, меланхолията и разочарованията?

Да речем, че сме в емоционална дупка, в професионален застой, в истинска, неподправена депресия. Може и да не ви е хрумвало, но една секс играчка може да ви помогне да се изтласкате от дъното. Как става това?

Когато сме депресирани и тъжни, страдаме от натрапчиви мисли и се намираме в порочен кръг от съмнения, обвинения и самосъжаления. Мозъкът ни е толкова ангажиран с негативните ни очаквания, че ние буквално не можем да се справим с ежедневните си задачи. Когато открием магическия свят на секс играчките обаче, изведнъж спираме да мислим за всичко, което ни повлича надолу. Пред нас се разкриват безкрайно много възможности за удоволствие, фантазии и забавление, че бързо разбираме колко прекрасен може да бъде животът.

Как един вибратор може да даде тласък на кариерата ни?

Да речем, че нямате партньор или  имате такъв, но той е далече от вас, или е до вас, но не си пасвате в сексуално отношение. Как се държат незадоволените хора? Вероятно сте чували шегите в офиса по адрес на някого? Разбира се, добрият секс не може да бъде пренебрегнат, но той не винаги е възможен.

Може би вие имате желание вечер, а другарчето сутрин и резултатът е незадоволени очаквания. Ето защо няма нищо лошо в това от време на време да се забавлявате сами в компанията на секс играчки и много, много лубрикант.

Когато имате вибратор под ръка, бързо сваляте напрежението, получавате доза хормони на щастието и чувствате мускулите си във форма. Това пък от своя страна ви кара да се чувствате по-самоуверени, решителни и по-концентрирани.

След като сте получили своето щедро удоволствие, мислите ви не се реят в безкрая, а са ангажирани пряко с професионалната ви дейност. Не случайно съществува вибриращо бельо, което можете да носите където си поискате. И, да, то наистина може да направи чудеса с нервната ви система и да ви превърне в котенце.

Как един вибратор може да ни помогне да срещнем истинската любов?

Всеки от нас е имал несполучливи връзки, започнали по всевъзможни причини. Често се ангажираме с някого, само защото сме объркали желанието с любовта. Когато дълго време не сме правили секс, а да мастурбираме ни се вижда скучно, сме склонни да се забъркваме с грешните хора. Но ако имаме колекция от апетитни секс играчки, можем спокойно да изчакаме да срещнем истинската любов.

И както казахме, вибраторът не е просто вещ, бижу или сувенир. Той е наслада, източник на енергия, самочувствие и увереност. А както казва Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече.“ Това важи с пълна сила и за удоволствието. Грабете с пълни шепи от живота, а като за начало си напазарувайте от някой секс шоп.

Може да ви хареса още: 5 ежедневни модни тенденции за пролетния сезон

Loading

Споделете с вашите приятели!