Секс играчки за напреднали: 5 основни вида дилда

секс-играчки

Вашите две ръце умеят много неща, но подходящите секс играчки ще отворят пред вас един нов свят на приключения, фантазии и много, много оргазми. И в него главната роля винаги ще е за вас, както и всички привилегии. Страхотно, нали?

Може би сте експериментирали с различни видове секс играчки, но и сами сте разбрали, че качествените дилда са най-доброто за вас? Дилдото определено може да направи страхотни неща за вас и да промени нагласата ви за всичко наоколо. Огромният избор от форми, цветове и функции ще ви накара да се почувствате като „Алиса в Страната на чудесата“. А в света на секс играчките чудеса определено не липсват, и всичките са за вас – когато искате, колкото искате и както ги искате.

Нека разгледаме 5-те основни вида дилда:

1. Реалистично дилдо от кибер кожа с вакуумна основа

Не всички предпочитат космически форми и разнообразни вибриращи функции. Ако и вие си падате по класическите форми, които ви дават усещане за реализъм и интимност, то тогава тези секс играчки са за вас.

Реалистичното дилдо от кибер кожа с вакуумна основа има идеално оформена главичка, тестиси и вени. Можете да го използвате където пожелаете и както пожелаете. Този здрав и гъвкав пенис може да понесе и най-буйните ви пориви и да ви остане верен до последно, без да мрънка и да се жалва колко е уморен. Използвайте и лубрикант, за да направите това удоволствие още по-приятно.

2. Пенис пръстен с вибриращо анално дилдо

Някои секс играчки могат да бъдат доста щедри и да ви компенсират за самотните нощи с двойно по-щури и вълнуващи преживявания с другарчето. Използвайте пенис пръстен с вибриращо анално дилдо, ако искате всичко да е на макс. Това уникално приспособление ще сбъдне горещите ви фантазии и ще превърне партньора ви в истинска секс машина.

3. Стъклено дилдо

Стъклените дилда са от онези секс играчки, които ви се иска да наредите на рафта, за да им се радвате 24 часа в денонощието. Те са луксозни, елегантни и искрящи като диаманти. Изработени са от висококачествено стъкло, което ви гарантира здравина, безопасност и хлъзгаво удоволствие.

Можете да използвате този тип дилда и вагинално, и анално. А ако искате още по-силни усещания, ги потопете в гореща или студена вода. Нямате представа какво ще изживеете, а когато разберете, няма да искате да свършва.

4. Дилдо с вибрации

Вибриращите дилда могат много неща и най-вече да стимулират всички горещи точки, за някои от които и ние самите не знаем. Те са като магнит за ерогенните ни зони, успяващи да докоснат всяка от тях. Изберете режима, който ви е най-комфортен и позволете на това малко вибриращо чудо да ви покаже какво означава върховно удоволствие.

5. Анално-вагинално дилдо с вакуумна основа

Този тип секс играчки са за напреднали, но пък могат да сбъднат и най-щурите ви фантазии, които никога няма да посмеете да си поискате в реалния живот. Това може да бъде вашата гореща тайна, която не сте длъжни да споделяте с никого.

Двете дилда са свързани с обща основа, така че да стимулирате горещите си вагинални и анални зони едновременно. Ако обичате да получавате всичко двойно, този тип секс играчки са точно за вас.

Разберете от първа ръка кои секс играчки са най-щедри към вас и се възползвайте от щедростта им. Не винаги, за да получиш, трябва да дадеш. С верните ви и винаги на разположение дилда можете само да получавате.

Може да ви хареса още: Как един вибратор може да промени живота ви

Loading

Споделете с вашите приятели!