7 идеи за ръчно изработени коледни подаръци

подаръци

Коледа е всичко за подаръците! Хората ги дават, получават и правят! С такива интересни домашни идеи за коледни подаръци на една ръка разстояние, наистина няма причина да се отправите към местния универсален магазин през празничния сезон.

Диамантите и перлите са един път към сърцето на любимия човек, но нищо не казва, че сте центърът на моята вселена, като нещо, направено от двете ви ръце

Ръчно изработените подаръци изразяват любовта, както никой друг подарък не може.

Ръчно изработени коледни подаръци, които ще направят дома весел

Подарете на приятели, съседи или членове на семейството нещо, което ще помогне да направят домовете им весели и светли. Те ще мислят за вас и ще се усмихват всеки път, когато погледнат един от тези декоративни, ръчно приготвени коледни подаръци.

Коледен венец

5

Повечето врати имат празнични венци, прикрепени към тях през празничния сезон. Те са ярки, весели и приветливи начини да украсите пространството на входната врата. Изработката на коледни венци е проста и рентабилна. Какви материали ще изберете да включите в коледния си венец, зависи изцяло от вас. Можете да направите изкуствени венци да издържат през годините или венец от естествени вечнозелени клони и други естествени материали.

Коледни топки със снимка

4

Елхата винаги може да използва още една сантиментална украса, нали?

Подарете на специалния човек в живота си коледна топка със снимка , направена само за него/нея. Всяка година, когато вашият специален човек окачи персонализираната си коледна топка на елхата, ще си помислят за любовта и грижите, необходими за да им направите този специален подарък.

Кажете го със знаци

3

Празнични табели за веранда са лесни и евтини за създаване. Те добавят селски чар към екстериора на дома и могат да бъдат персонализирани с някои бързи и прости докосвания на боята. Има толкова много сладки дизайни, които да се превърнат в домашен селски знак, така че направете такъв за всеки човек, когото познавате!

Ръчно изработени бижута

222

Ако имате сръчни ръце и необходимите материали, направете ръчно изработено уникално бижу за този специален човек в живота си. Когато правите този подарък, вие ще носите сърцето си на ръкава си, а любимият ви ще носи думите ви около врата му.

Бирена бутилка Елен

11

Ако сте в нова връзка и искате да направите специален подарък , без да вдигате голям шум, създайте еленчета от любимият му вид бира. След като разменяте домашно направените подаръци, гледайте няколко от любимите си празнични филми.

Ароматизирани свещи

Изкуството да се правят свещи съществува от стотици години. Можете да направите свещи по много начини и с различни съставки. Изберете да направите ароматизирани свещи, които изпълват дома с миризми на бор или канела.

Красиви соли за баня

Плъзгането в топла, ароматизирана баня след дългия, студен ден на работа  е част от рая на земята. Подарете красиви соли за вана на приятели и семейства, които ще излъчат аромата на празниците и ще им позволят да се вмъкнат в подобна на СПА среда на релаксация и облекчение.

Четете още: Как да изберете модела комарник, който най – добре отговаря на вашите нужди

Loading

Споделете с вашите приятели!
Публикувано в Дом