Как да разберете кога един парфюм е оригинален?

парфюм

За съжаление не рядко се случва да се срещат неоригинални парфюми, които са с изключително различен аромат, надпис и дори могат да предизвикат алергични реакции по тялото. Затова в днешната статия ще разберете повече за това как да разпознавате оригиналните парфюми, повече за доставчиците и някои специфики в детайлите.

Избирайте достоверен доставчик

Повечето покупки на фалшиви парфюми могат да бъдат избегнати, като отидете при реномиран продавач. Има различни места за продажба на парфюми и е важно да разберете предимствата и опасностите на всеки от тях. Оригиналните мъжки парфюми във Fragrances.bg са подбрани внимателно за тази част от аудиторията, а ароматът и детайлите ви гарантират липсата на фалшиви елементи.

Проучете парфюма предварително

Проверете уебсайта на производителя, за да видите дали е предоставил достатъчно информация за опаковката, бутилката и разположението на баркода. Друг вариант е да направите консултация със специалистите в сайта. Може да ги попитате за всичко, което ви притеснява, както и за някои бюджетни предложения, от които може да се възползвате.

Проверете опаковката на парфюма

Легитимните парфюми обикновено имат целофан, плътно увит около кутиите. Вижте дали целофанът е хлабаво или зле опакован. Неправилно опакован целофан може да бъде знак за фалшиви парфюми.

Често можете да разпознаете автентичността на даден парфюм само като проверите правилните части на кутията. Преди да го отворите, внимателно разгледайте кутията за признаци на непрофесионална опаковка и дизайн.

Разгледайте текста на гърба на опаковката. Проверете за граматически грешки, правописни грешки, лошо подредена информация и т.н. Истинската опаковка за истински парфюм в идеалния случай трябва да е граматически правилна.

Проверете контролния, партидния и серийния номер. Автентичният парфюм ще има всички тези номера върху опаковката, която след това може да се използва за независима проверка на неговата автентичност. Консултирайте се с производителя, за да видите дали номерата съвпадат с производствената им номерация.

Познайте слоевете на аромата

Обикновено оригиналните аромати имат познатите 3 слоя, които се познават веднага след като се напръскате с тях, малко след това и точно преди вече да не го усещате. Именно това показва, че ароматът е многоизмерен, което позволява ароматът да има множество равития през целия ви ден.

Фалшивите алтернативи са само с един аромат, който лесно изветрява, а след това може ароматът му да е дори лош или изцяло на спирт.

Различавайте синтетичните от естествените съставки

Създателите на парфюми са положили много работа за създаването на различните нотки в аромата. Те ще използват смес от нотки, получени от естествени продукти и синтетични продукти. Евтините парфюми обикновено са напълно синтетични и следователно им липсва сложността на многослойните парфюми, създадени с естествени съставки.

Това са само част от всички детайли, които може да следите, когато се насочвате към избирането на оригинален парфюм. Един от най-лесните начини да сте сигурни винаги в продукта е да се доверите на правилните доставчици и така ще си спестите останалите стъпки споделени в статията.

Не се колебайте да се свържете със специалистите в сайта, които да ви обяснят повече за продуктите, които се предлагат, тяхната изработка, доставка и специфичните детайли. Ароматът, който носите е от голямо значение, затова ви препоръчваме да не подценявате истинските парфюми.

Loading

Споделете с вашите приятели!