Защо да купите моторни масла Castrol, мнения от Maxcar

Автомобилният двигател и цялата механизация, от която е част, са сред най-важните компоненти за всяка кола. И като такива, всеки един активен водач трябва да направи необходимото, за да допринесе за тяхната безупречна работа и дълъг експлоатационен срок. Тук е важно да се отбележи, че употребата на качествено масло за двигател стои в основата на нашите усилия да удължим максимално живота на мотора. Марката Кастрол е много добро решение в случая, като този бранд се радва на положителните мнения на потребителите, базирани на отличните резултати, постигнати с времето.   

Какви са основните характеристики на маслата Кастрол

Маслата Кастрол отговарят напълно на стандарти като ACEA и API, в състава им участват специални добавки, засилвайки още повече благотворния ефект на смазочната течност. Уникалната технология за тяхната разработка дава на бранда и всички негови продукти огромно предимство пред останалите предложения и производители на пазара за моторни течности. Предпочитат се изключително от собствениците на леки коли, защото: 

Масла Кастрол
  • В състава им е включена сяра;
  • Притежават антиокислителни качества – благодарение на горното;
  • Налице са специални добавки към основното съдържание на смазката;
  • Оказват “лонг лайф” въздействие върху двигателя;
  • Предлагат се в доста разновидности;
  • Подходящи са за повечето марки и модели автомобили.

Моторни смазочни течности Castrol се предлагат в голямо разнообразие в онлайн магазин Maxcar, като отличителното при тях е, че са предназначени за бензин и дизел, и са направени изцяло от синтетика. Това ги класира като топ продукт и винаги на първите места по продажби. Популярни са в над 150 държави по целия свят, което се дължи на техните безспорно добри качества и отлично поведение в процеса на тяхното използване. Защото са Кастрол!

Как да изберем подходящ продукт

Продуктовият каталог на магазин Maxcar включва моторни масла Кастрол с много високо качество, които можете да изберете на база критерии, като предназначение, количество, тип, вискозитет (5w30, 5w40, 0w30, 5w20, 10w30 и др.) и цена. Всяка една характеристика е от значение за безпогрешния избор на смазочна течност за двигателя, чийто състав трябва да помага и за запазването на добрите експлоатационни качества на всеки един от компонентите в системата. Изберете синтетично, полусинтетично или минерално масло Кастрол, съгласно препоръките на производителя на автомобила, за да е употребата на течността в конкретните условия оптимална. 

Защо да пазаруваме от Maxcar

Магазинът предлага отлични условия за пазаруване, както и голямо продуктово разнообразие, от което можете да се възползвате и онлайн. Поръчайте масло Кастрол на топ цени и се уверете в тяхното високо качество. 

Може да ви хареса още: Вредни ли са слънчевите лъчи за автомобилната боя?

Loading

Споделете с вашите приятели!