Какво представляват интимните душове

интимните душове

Днешните интимни душове са чест избор от страна на купувачите. За ползите от тяхното присъствие в банята се говори много, като те са изключително използван елемент в Европа.

С тях се поддържа висока лична хигиена, а употребата им е много лесна и приятна. Те до голяма степен изместват използването на тоалетна хартия, като са подходящи за монтаж в малки и големи помещения. Размерите са компактни и не заемат почти никакво място, което ги прави подходящи за навсякъде. 

Защо да монтираме хигиенен душ към тоалетната чиния

От онлайн магазин Gaudi DS съветват потребителите да спрат вниманието си на елементи като интимните душове, които са предназначени за външен монтаж и се използват ръчно. Тази препоръка е напълно обоснована, имайки предвид предимствата на този вид съвременни продукти. Ето кои са те: 

  • поддържане на перфектна лична хигиена – това е чудесен начин да спазваме безупречна лична хигиена винаги, когато посещаваме тоалетната. Само за секунди ще си възвърнем свежестта и комфорта, което е сред водещите преимущества на интимната слушалка; 
  • спестяване на разходи от консумативи – хигиенната слушалка може напълно да замени употребата на тоалетна хартия, което ще ни спести и доста парични средства всеки месец; 
  • красиво присъствие – дизайнът на хигиенния душ е модерен и стилен, което го превръща в елегантно допълнение към останалото обзавеждане в санитарния възел; 
  • лесно използване – употребата им е не само лесна, но и приятна, споделят потребителите. Работата с него не изисква никакви приготовления, като в случая струята просто трябва да бъде правилно насочена; 
  • различни опции за монтаж – инсталирането може да бъде извършено по няколко начина. Опциите в случая са монтаж на стената, до тоалетната чиния, както и вътре в самата чиния, като последният вариант се среща най-рядко. 

Покупката на санитария за банята и тоалетната е многокомпонентен процес, който ни кара да си задаваме редица въпроси. Единият от тях е каква техника за вграждане да изберем, така че да се чувстваме винаги добре в санитарния възел. Заложете на интимните душове, разчитайки на тях за подобряването на личната хигиена след използване на тоалетна. 

Какви видове има

Интимните душове се предлагат в многобройни разновидности, като всеки кандидат-купувач ще попадне на модели в светли и тъмни цветове, на по-евтини и по-луксозни слушалки, както и на марки като Grohe, MIRO, Alpi, Bossini и др. 

Loading

Споделете с вашите приятели!